Добре дошли в онлайн бакалия „Родно и Вкусно“

Нашата онлайн бакалия премина през много приключения преди да стане реалност.
Преди да се роди идеята за онлайн бакалия за здравословни и натурални продукти, ние бяхме просто събирачи на вкусове. Пътувахме, проучвахме и търсихме такива продукти в нашата страна, които гордо да сложим на масата си. Днес търсенето на родни вкусове ни отвежда до създаването на нашата бакалия, за да можем да споделим нашите открития с всеки. А преди да направим това опитахме всичко и можем смело да кажем, че „Родното е вкусно и вкусното е родно“.

В търсене на качествени и здравословни продукти се сблъскваме с много имена и производители от България и от света. Често, за да достигнем до наистина здравословна и натурална храна, срещаме немалко разочарования и съмнителни продукти. Това ни накара да се впуснем в търсене на истинското и родното. Така се роди и собствения ни бранд с подбрани български продукти „От долапа“.

В нашата бакалия събрахме продукти в различни категории – месни, млечни, веган продукти, тахани, сладка, сокове, пчелен мед и пчелни продукти. Също може да намерите домашно приготвени консерви – боб, леща, грах, лютеница, кисели краставички и какво ли още не. Стараем се в духа на една бакалия да селектираме малко, но разнообразни продукти. И в основата на нашите разбирания и ценности стои споделянето. Споделянето на храната събира и сплотява, създава приятелства, засилва връзките между хората и подхранва чувството ни за принадлежност. Първоначално се радвахме на своите открития само с близки и приятели, но днес е време да споделим с всеки, който малко или много е събирач на родни вкусове.